Less is more: Haglöfs L.I.M Crown Jacket

Dit nieuwe outdoorjack heeft Haglöfs speciaal ontwikkeld voor snelle trektochten en intensieve outdooractiviteiten. Het L.I.M Crown Jack biedt een bijzonder hoog ademend vermogen en ook veel comfort en bescherming. Daardoor is deze nieuwe jas van Haglöfs uitermate goed geschikt voor veeleisende buitensportliefhebbers die regelmatig aan snelle trektochten en andere intensieve activiteiten doen.

Licht, sterk en waterdicht

Ook dit Haglöfs outdoorjack heeft de innovatieve PROOF-materiaaltechnologie. De jas gemaakt van extreem goed ademend, ultra licht waterdichte materiaal. Dankzij deze innovatieve drielaags stof is de jas niet alleen heel sterk maar met 200 gram ook heel erg licht.

Haglöfs L.I.M Crown Jacket

Extreem goed ademend

Het nieuwe materiaal dat Haglöfs voor dit jack gebruikt ademt bijna vijf keer zo veel als de industriestandaard. Het is water- en weerbestendig genoeg om zelfs onder de zwaarste omstandigheden voldoende bescherming te bieden.

‘Perfecte balans’

‘Alles wat het L.I.M-label draagt, is ontworpen om zo licht mogelijk te zijn. Elk jack heeft de perfecte balans in laag gewicht en hoge kwaliteit voor extreme prestaties. Hierdoor is het ideaal voor intensieve outdooractiviteiten in uitdagende omstandigheden. Niet alleen de persoon, maar ook de kleding zelf moet presteren op het hoogste niveau. Met die drive hebben we het L.I.M Crown Jacket ontwikkeld’, aldus Robert Olsson, Senior Designer Clothing bij Haglöfs.

Het L.I.M-concept: Less is More

Het basisconcept van L.I.M is eenvoudig. Je verwijdert alles wat overbodig is zodat je alleen alles wat echt noodzakelijk is over houdt. Dat is een uitdaging als je een jack ontwikkelt voor de meest veeleisende buitensporters. Daarom wordt elk kledingstuk door de mensen van Haglöfs uitgebreid getest en geëvalueerd, en zo nodig ook keer op keer verbeterd. De ontwikkelaars van Haglöfs gaan ervan uit dat altijd wel een slimmere manier is om iets te construeren. Maar Haglöfs begrijpt ook dat dat niet altijd vanzelfsprekend is. Na 20 jaar het L.I.M-concept te hebben geperfectioneerd, begrijpt Haglöfs als geen ander dat lichter dan dit op dit moment onmogelijk is.

Bestellen

Het L.I.M Crown Jacket van Haglöfs is in diverse kleuren verkrijgbaar bij de betere outdoorwinkels zoals Bever en Bergfreunde.nl. De consumentenadviesprijs bedraagt € 350,- maar we hebben ook aanbiedingen van net boven de 200 euro gezien. Shoppen loont dus!