Fiets en Wandelbeurs 2023, Utrecht

De Fiets en Wandelbeurs is terug

Na drie jaar afwezigheid is de Fiets en Wandelbeurs weer terug. Voorgaande edities konden niet doorgaan vanwege de coronapandemie. Nu keert de beurs terug in de Utrechtse Jaarbeurs, op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023.

Highlander Hiking Challenge Lake District (UK)

Highlander Hiking Challenge in het Lake District

Echte avonturiers zijn misschien al bekend met HIGHLANDER. Sinds de oprichting in 2017 is het een populair evenement, dat inmiddels al in vijftien landen gehouden wordt. Het is een langeafstandswandelevenement met veel avontuurlijke elementen. Dit jaar komt de Highlander Hiking Challenge ook naar het Lake District National Park in Engeland.

Webinar over de expeditiemethode van Henk-Jan Geel

Webinar over de expeditiemethode van Henk-Jan Geel

Altijd al willen weten hoe het is om op expeditie te gaan naar een arctisch gebied? Dan kun je het gratis webinar volgen van Henk-Jan Geel van Arctic Adventure. Henk-Jan heeft tijdens zijn werk als expeditieleider al voor heel wat uitdagende situaties gestaan.

aankondiging beste fietsroute wandelroute 2021

Beste fiets- en wandelroute van 2021 gezocht

Ook dit jaar is er weer de strijd om de Fietsroute en de Wandelroute van het Jaar. Het moment is aangebroken dat iedereen zijn of haar favoriete fiets- of wandelroute kan voordragen. De inzendingen worden beoordeeld door twee jury’s van ervaren fietsers en wandelaars.

Fiets en Wandelbeurs Utrecht

Fiets en Wandelbeurs 2020, Utrecht

De Fiets en Wandelbeurs vindt traditiegetrouw plaats in februari. Dat geldt ook voor dit jaar, dan is de Jaarbeurs Utrecht op 28-29 februari en 1 maart 2020 gastheer van de Fiets en Wandelbeurs. Dit evenement biedt wandelaars en fietsers naast de nodige informatie ook veel inspiratie.

Banff Mountain Festival World Tour 2019

Banff Mountain Festival World Tour 2019

Ook dit jaar wordt er een Banff Mountain Festival World Tour gehouden. En evenals voorgaande jaren is Bever weer de gastheer van dit Festival. Wie ervan houdt om 120 minuten natuur & avontuur spektakel te zien, moet dit absoluut bezoeken.