outdoorkleding jacks broeken shoftshell hardshell fleece wandelschoenen outdoorschoenen hikingscheoien bergschoenen trailschoenen nieuws
Duer jeans om te hiken

Eindelijk jeans waarmee je wél kunt hiken!

Hiken met jeans is heel vaak een crime. Sportleggings bieden ook niet altijd uitkomst en niet iedereen wil meteen met een wandelbroek gaan hiken. Er is dus een kloof tussen outdoorkleding en vrijetijdskleding. Die kloof wordt nu wat meer gedicht nu er jeans op de markt komen waarmee je wél kunt hiken.

Outdoor Research Superstrand jack hoodie

Amerikaanse Outdoor Research introduceert nieuwe ‘Superstrand’ synthetische jassen

Het Amerikaanse merk Outdoor Research introduceert met de ‘SuperStrand’-jassen haar relatief warmste jassen ooit. Dit is volgens het in Seattle gevestigde bedrijf te danken aan de nieuw ontwikkelde SuperStrand isolatie – een materiaal dat de voordelen van dons en synthetische voering combineert. Outdoor Research slaat met deze nieuwe lijn synthetische jassen de brug tussen ‘klassieke’ donsjassen en jassen met een synthetische voering.

Haglöfs L.I.M Crown Jacket

Less is more: Haglöfs L.I.M Crown Jacket

Dit nieuwe outdoorjack heeft Haglöfs speciaal ontwikkeld voor snelle trektochten en intensieve outdooractiviteiten. Het L.I.M Crown Jack biedt een bijzonder hoog ademend vermogen en ook veel comfort en bescherming. Daardoor is deze nieuwe jas van Haglöfs uitermate goed geschikt voor veeleisende buitensportliefhebbers die regelmatig aan snelle trektochten en andere intensieve activiteiten doen.