Webinar over de expeditiemethode van Henk-Jan Geel

Altijd al willen weten hoe het is om op expeditie te gaan naar een arctisch gebied? Dan kun je het gratis webinar volgen van Henk-Jan Geel van Arctic Adventure. Henk-Jan heeft tijdens zijn werk als expeditieleider al voor heel wat uitdagende situaties gestaan.

Bij dit webinar maakt Henk-Jan Geel ook een zijsprongetje naar de coronacrisis, en hoe hij daar mee omgaat. Door zijn ervaring, opgedaan tijdens zijn vele reizen, heeft hij geleerd om uitdagingen te relativeren en tot een oplossing te komen. Henk-Jan heeft door zijn jarenlange ervaring als expeditieleider de ‘expeditiemethode’ ontwikkeld. Een manier om het leven als een expeditie te bekijken en met uiteenlopende situaties om te gaan.

Henk-Jan heeft dit vertaald naar een lezing, maar dan wel in een lege zaal, de zaal van Bas Buitensport in Wageningen. Je kunt de lezing gratis bijwonen, op dinsdagavond 8 december om 19.30 uur. Hier neemt Henk-Jan je mee op zijn expeditie naar Groenland in 2019. Ook deelt hij zijn beste tips over winterkamperen en omgaan met extreme omstandigheden. Hij vertelt over de nodige uitdagingen die tijdens deze expeditie voorbijkwamen en hoe de deelnemers zich staande hielden. Zijn expeditiemethode is wat Henk-Jan vooruithielp, zowel voor, tijdens als na expedities.

Wil jij ook deze gratis webinar bijwonen? Geef je dan op via deze link.

Meer buitensport & outdoor nieuws

Fiets en Wandelbeurs 2023, Utrecht

De Fiets en Wandelbeurs is terug

Na drie jaar afwezigheid is de Fiets en Wandelbeurs weer terug. Voorgaande edities konden niet doorgaan vanwege de coronapandemie. Nu keert de beurs terug in de Utrechtse Jaarbeurs, op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023.
Highlander Hiking Challenge Lake District (UK)

Highlander Hiking Challenge in het Lake District

Echte avonturiers zijn misschien al bekend met HIGHLANDER. Sinds de oprichting in 2017 is het een populair evenement, dat inmiddels al in vijftien landen gehouden wordt. Het is een langeafstandswandelevenement met veel avontuurlijke elementen. Dit jaar komt de Highlander Hiking Challenge ook naar het Lake District National Park in Engeland.