1. Home
  2. >
  3. Nieuws
  4. >
  5. Evenementen
  6. >
  7. Webinar over de expeditiemethode van Henk-Jan Geel

Webinar over de expeditiemethode van Henk-Jan Geel

Altijd al willen weten hoe het is om op expeditie te gaan naar een arctisch gebied? Dan kun je het gratis webinar volgen van Henk-Jan Geel van Arctic Adventure. Henk-Jan heeft tijdens zijn werk als expeditieleider al voor heel wat uitdagende situaties gestaan.

Bij dit webinar maakt Henk-Jan Geel ook een zijsprongetje naar de coronacrisis, en hoe hij daar mee omgaat. Door zijn ervaring, opgedaan tijdens zijn vele reizen, heeft hij geleerd om uitdagingen te relativeren en tot een oplossing te komen. Henk-Jan heeft door zijn jarenlange ervaring als expeditieleider de ‘expeditiemethode’ ontwikkeld. Een manier om het leven als een expeditie te bekijken en met uiteenlopende situaties om te gaan.

Henk-Jan heeft dit vertaald naar een lezing, maar dan wel in een lege zaal, de zaal van Bas Buitensport in Wageningen. Je kunt de lezing gratis bijwonen, op dinsdagavond 8 december om 19.30 uur. Hier neemt Henk-Jan je mee op zijn expeditie naar Groenland in 2019. Ook deelt hij zijn beste tips over winterkamperen en omgaan met extreme omstandigheden. Hij vertelt over de nodige uitdagingen die tijdens deze expeditie voorbijkwamen en hoe de deelnemers zich staande hielden. Zijn expeditiemethode is wat Henk-Jan vooruithielp, zowel voor, tijdens als na expedities.

Wil jij ook deze gratis webinar bijwonen? Geef je dan op via deze link.

Meer buitensport & outdoor nieuws

aankondiging beste fietsroute wandelroute 2021

Beste fiets- en wandelroute van 2021 gezocht

Ook dit jaar is er weer de strijd om de Fietsroute en de Wandelroute van het Jaar. Het moment is aangebroken dat iedereen zijn of haar favoriete fiets- of wandelroute kan voordragen. De inzendingen worden beoordeeld door twee jury’s van ervaren fietsers en wandelaars.
Fiets en Wandelbeurs Utrecht

Fiets en Wandelbeurs 2020, Utrecht

De Fiets en Wandelbeurs vindt traditiegetrouw plaats in februari. Dat geldt ook voor dit jaar, dan is de Jaarbeurs Utrecht op 28-29 februari en 1 maart 2020 gastheer van de Fiets en Wandelbeurs. Dit evenement biedt wandelaars en fietsers naast de nodige informatie ook veel inspiratie.