Banff Mountain Festival World Tour 2019

Ook dit jaar wordt er een Banff Mountain Festival World Tour gehouden. En evenals voorgaande jaren is Bever weer de gastheer van dit Festival. Wie ervan houdt om 120 minuten natuur & avontuur spektakel te zien, moet dit absoluut bezoeken.

Outdoor filmfestival

Het Banff Mountain Festival World Tour is namelijk één van de meest gerenommeerde Outdoor-filmfestivals ter wereld. In het Canadese plaatsje Banff al 43 jaar lang de herfst in het teken van de zogenaamde “Outdoor Oscars”. Na afloop van dit festival vertrekken de beste internationale avonturenfilms op wereldtournee.

Programma 2019

In april 2019 komt de Banff tour met een hagelnieuw programma – bestaande uit 6 films met een totale lengte van 120 minuten – naar Nederland. Deze avonturenfilms voeren je mee naar ongelooflijk woeste streken waar je de meest spectaculaire expedities, de meest indrukwekkende culturen en de meest extreme sporten ontdekt. De eerste vertoning is op 10 april, de laatste op 17 april.

Tickets

Tickets voor alle voorstellingen zijn exclusief verkrijgbaar in de webshop en de Bever winkels in de speelsteden.

Kortingsvoucher

Tijdens de voorstelling ontvang je een kortingsvoucher ter waarde van € 14,- te besteden in één van onze 40 winkels of op bever.nl.

Meer buitensport & outdoor nieuws

Fiets en Wandelbeurs 2023, Utrecht

De Fiets en Wandelbeurs is terug

Na drie jaar afwezigheid is de Fiets en Wandelbeurs weer terug. Voorgaande edities konden niet doorgaan vanwege de coronapandemie. Nu keert de beurs terug in de Utrechtse Jaarbeurs, op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023.
Highlander Hiking Challenge Lake District (UK)

Highlander Hiking Challenge in het Lake District

Echte avonturiers zijn misschien al bekend met HIGHLANDER. Sinds de oprichting in 2017 is het een populair evenement, dat inmiddels al in vijftien landen gehouden wordt. Het is een langeafstandswandelevenement met veel avontuurlijke elementen. Dit jaar komt de Highlander Hiking Challenge ook naar het Lake District National Park in Engeland.