NKBV-Koopavond bij Bever met 20% korting

Wil je als NKBV-lid nog meer korting bij Bever? Profiteer dan van de extra korting tijdens de speciale koopavonden van Bever voor NKBV-leden. Bever organiseert op maandag 25 maart 2019 weer een koopavond voor NKBV-leden.

Als lid van de NKBV ontvang je bij Bever altijd al korting op vertoon van je lidmaatschapskaart. Tijdens zo’n speciale koopavond, die enkele malen per seizoen wordt gehouden, ontvang je maar liefst 20% korting.

In elf Bever-winkels én online

Vandaag, 25 maart 2019, is er ook zo’n speciale koopavond. De genoemde 20% korting voor leden van de NKBV is vanavond van toepassing in elf Bever winkels, welke geopend zijn tussen 18:00 en 21:00 uur. Je kunt op de speciale pagina op de website van Bever kijken of er een winkel bij jou in de buurt is die aan deze speciale koopavond meedoet. Shop je liever online? Dat kan de hele dag op bever.nl.

NKBV-korting bij Bever

Bever is een van de voornaamste partners van de NKBV (Nederlandse Koninklijke Bergsport Vereniging). De NKBV-leden krijgen bij de winkels van Bever standaard 10% korting op alle producten. Als je de korting ook op jouw online bestellingen bij Bever wilt hebben, moet je zorgen dat jouw lidmaatschap bij Bever is geregistreerd. Dan wordt deze aan jouw Bever card gekoppeld. Deze NKBV-korting geldt overigens niet op reeds afgeprijsde producten. In dat geval geldt de hoogste korting.

APK op jouw schoenen en uitrusting

Heb je twijfels over de staat van jouw huidige uitrusting? Dan is het goed om te weten dat Bever in al de deelnemende winkels een APK voor je schoenen en uitrusting heeft georganiseerd.

Bever Card meenemen?

Vergeet niet je NKBV-ledenpas en Bever Card mee te nemen. De Bever Card kun je ook direct gratis aanvragen in de winkel en ook ter plekke koppelen aan je NKBV-ledenpas laten koppelen. Zo profiteer ook jij van de 20% korting.

Meer buitensport & outdoor nieuws

Bever 45 jaar

Bever viert haar 45-jarige verjaardag

Buiten begint bij Bever – en dat al 45 jaar! De bekende Nederlandse outdoorzaak Bever viert dit jaar haar 45 jarige verjaardag.  De eerste Bever opende in 1977 in Den Haag haar deuren. Waar je toentertijd vooral kleine, lichtgewicht outdoorspullen bij de outdoorspecialist kon kopen, kun je tegenwoordig voor nagenoeg alles wat je voor je
korting Bever Sport

Korting tot 250 euro voor Bever Buitenvrienden

Als buitenmens heb je vast wel eens van Bever gehoord. Want ‘buiten begint bij Bever’, zoals ze zelf zeggen. Bever is Nederlands grootste retailorganisatie op het gebied van kampeer- en outdoorspullen. Van sok tot bergschoen, van zonnebril tot donsjas en van lippenbalsem tot trekkingrugzak. In de winkels en webshop van Bever vind je echt nagenoeg
Nomad sample sale november 10`9

Nomad Sample Sale 2019

De november editie van de Nomad Sample Sale komt eraan. Dit is dé gelegenheid om voordelig leuke buitensportspullen op de kop te tikken. En dan nog wel van nagenoeg Nederlands enige producent van outdoorartikelen.