Buitensportoutlet bij Four Seasons Outdoor

Woon je in de omgeving van Arnhem? In Duiven, tussen Ikea en McDonalds vind je Buitensport Four Seasons. Een grote winkel met niet alleen specifieke outdoorspullen maar artikelen voor alle sporten die je buiten kunt beoefenen. Maar dus ook met een behoorlijk goed gesorteerde buitensportafdeling met prima spullen van bekende outdoormerken. De medewerkers geven graag deskundig advies voor elk terrein.

Wandelschoenen

Voor alle wandelaars en hikers is er bij Buitensport Four Seasons keus uit meer dan 500 modellen wandelschoenen. Om een zo goed mogelijk advies te geven, wordt er altijd eerst een voetmeting gedaan. Op die manier wordt het nog gemakkelijker om de beste wandelschoenen voor jouw voeten te vinden. Maar bij de wandelschoenen begint ook al het voordeel. Ze geven namelijk een flinke korting op de laatste paren van uiteenlopende modellen.

Outlet

Voor de langere wandeltrips zijn er diverse lichtgewicht tenten, kooksetjes, rugzakken en accessoires. Ben je op zoek naar een voordeeltje? Buitensport Four Seasons heeft op de eerste etage een Outlet. Hier vind je de laatste artikelen en producten die uit het assortiment gaan en daarom extra aantrekkelijk zijn geprijsd. De kortingen lopen van 20 tot maar liefst 60%. En natuurlijk is het nu ook hét moment om voordelig wintersportspullen aan te passen, want ook hier is heel veel afgeprijsd.