Buitensportoutlet bij Four Seasons Outdoor

Woon je in de omgeving van Arnhem? In Duiven, tussen Ikea en McDonalds vind je Buitensport Four Seasons. Een grote winkel met niet alleen specifieke outdoorspullen maar artikelen voor alle sporten die je buiten kunt beoefenen. Maar dus ook met een behoorlijk goed gesorteerde buitensportafdeling met prima spullen van bekende outdoormerken. De medewerkers geven graag deskundig advies voor elk terrein.

Wandelschoenen

Voor alle wandelaars en hikers is er bij Buitensport Four Seasons keus uit meer dan 500 modellen wandelschoenen. Om een zo goed mogelijk advies te geven, wordt er altijd eerst een voetmeting gedaan. Op die manier wordt het nog gemakkelijker om de beste wandelschoenen voor jouw voeten te vinden. Maar bij de wandelschoenen begint ook al het voordeel. Ze geven namelijk een flinke korting op de laatste paren van uiteenlopende modellen.

Outlet

Voor de langere wandeltrips zijn er diverse lichtgewicht tenten, kooksetjes, rugzakken en accessoires. Ben je op zoek naar een voordeeltje? Buitensport Four Seasons heeft op de eerste etage een Outlet. Hier vind je de laatste artikelen en producten die uit het assortiment gaan en daarom extra aantrekkelijk zijn geprijsd. De kortingen lopen van 20 tot maar liefst 60%. En natuurlijk is het nu ook hét moment om voordelig wintersportspullen aan te passen, want ook hier is heel veel afgeprijsd.

Meer buitensport & outdoor nieuws

Bever 45 jaar

Bever viert haar 45-jarige verjaardag

Buiten begint bij Bever – en dat al 45 jaar! De bekende Nederlandse outdoorzaak Bever viert dit jaar haar 45 jarige verjaardag.  De eerste Bever opende in 1977 in Den Haag haar deuren. Waar je toentertijd vooral kleine, lichtgewicht outdoorspullen bij de outdoorspecialist kon kopen, kun je tegenwoordig voor nagenoeg alles wat je voor je
korting Bever Sport

Korting tot 250 euro voor Bever Buitenvrienden

Als buitenmens heb je vast wel eens van Bever gehoord. Want ‘buiten begint bij Bever’, zoals ze zelf zeggen. Bever is Nederlands grootste retailorganisatie op het gebied van kampeer- en outdoorspullen. Van sok tot bergschoen, van zonnebril tot donsjas en van lippenbalsem tot trekkingrugzak. In de winkels en webshop van Bever vind je echt nagenoeg
Nomad sample sale november 10`9

Nomad Sample Sale 2019

De november editie van de Nomad Sample Sale komt eraan. Dit is dé gelegenheid om voordelig leuke buitensportspullen op de kop te tikken. En dan nog wel van nagenoeg Nederlands enige producent van outdoorartikelen.