1. Home
  2. >
  3. Aanbiedingen
  4. >
  5. Nomad Sample Sale 2019

Nomad Sample Sale 2019

De november editie van de Nomad Sample Sale komt eraan. Dit is dé gelegenheid om voordelig leuke buitensportspullen op de kop te tikken. En dan nog wel van nagenoeg Nederlands enige producent van outdoorartikelen.

Buitensportspullen met kortingen tot 70%

Je kunt deze artikelen kopen in het magazijn van Nomad zelf, aan de Edisonstraat in Zevenaar. In de herfsteditie van de Nomad sample sale kun je profiteren tot wel 70%. Je kunt bij de sample sale onder meer terecht voor kleding, handschoenen, sokken, slaapzakken, slaapmatjes, allerhande soorten rugzakken en tenten.

De Nomad Sample Sale is op 1 november 2019 van 15 tot 21 uur. Je vindt Nomad aan de Edisonstraat 82 in Zevenaar.

Meer buitensport & outdoor nieuws

korting Bever Sport

Korting tot 250 euro voor Bever Buitenvrienden

Als buitenmens heb je vast wel eens van Bever gehoord. Want ‘buiten begint bij Bever’, zoals ze zelf zeggen. Bever is Nederlands grootste retailorganisatie op het gebied van kampeer- en outdoorspullen. Van sok tot bergschoen, van zonnebril tot donsjas en van lippenbalsem tot trekkingrugzak. In de winkels en webshop van Bever vind je echt nagenoeg
Carl Denig korting Helinox stoelen actie

Korting op Helinox campingmeubilair

Nu bij Carl Denig: 25% korting op alle high tech Helinox vouwstoelen. Carl Denig kan deze onbeperkt leveren, het gaat dus niet alleen om de laatste resten.
kampeeroutlet bol.com aanbieding korting goedkoop

Kampeeroutlet bij bol.com

Ben je fanatiek kampeerder en op zoek naar leuke aanbiedingen om jouw kampeeruitrusting nog completer te maken? Neem dan regelmatig een kijkje in de kampeeroutlet bij bol.com. Hier vind je doorlopend een groot aantal interessante kampeerspullen die flink zijn afgeprijsd.