Korting tot 250 euro voor Bever Buitenvrienden

Als buitenmens heb je vast wel eens van Bever gehoord. Want ‘buiten begint bij Bever’, zoals ze zelf zeggen. Bever is Nederlands grootste retailorganisatie op het gebied van kampeer- en outdoorspullen. Van sok tot bergschoen, van zonnebril tot donsjas en van lippenbalsem tot trekkingrugzak. In de winkels en webshop van Bever vind je echt nagenoeg alles wat je als actieve buitensporter nodig hebt.

Maar buitensportspullen zijn niet altijd goedkoop. Er worden flinke eisen aan gesteld zodat de fabrikanten veel aandacht besteden aan een doordacht ontwerp, hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking. Daarom is het goed om te weten dat als je iets bij Bever wilt bestellen, je een aantrekkelijke korting kunt krijgen. Dat kan op twee manieren:

NKBV-lid: 10% korting

Je bent lid van NKBV (Ned. Koninklijke Bergsport Vereniging). Op vertoon van je ledenpas krijg je een korting van 10% op de normale winkelprijs. Je krijgt echter geen korting op korting. Bij aanbiedingen en afgeprijsde artikelen geldt de hoogste korting. Is het artikel minder dan 10% afgeprijsd, dan krijg jij als NKBV-lid 10% korting op de normale prijs. Is het artikel meer dan 10% afgeprijsd, dan is die prijs en korting van toepassing. Verder is je 10% NKBV-korting niet op alle producten van toepassing. Dit jaar krijgen nieuwe NKBV-leden trouwens zelfs 15% korting.

Buitenvriend: korting tot 25%

Je kunt je bij je bestelling ook aanmelden als Buitenvriend. Als je bij je bestelling gebruik maakt van de kortingscode BTK20SS, dan word je automatisch Buitenvriend. Op het moment van schrijven krijg je dan ook een aantrekkelijke korting bij je bestelling, namelijk:

  • € 25 korting bij besteding van € 150
  • € 50 korting bij besteding van € 250
  • € 100 korting bij besteding van € 500
  • € 250 korting bij besteding van € 1.000

De korting loopt afhankelijk van het bestelde bedrag dus op van 17% tot maar liefst 25%. Dat is dus echt de moeite waard, zeker als het om een grote uitgave zoals een rugzak, tent of complete uitrusting gaat. Het spreekt voor zich dat deze korting niet wordt gecombineerd met de 10% korting voor NKBV-leden. Bovendien is het een tijdelijke actie (maar die zal ongetwijfeld nog eens worden herhaald. Op de website van Bever vind je alle acties en actievoorwaarden. Vergeet ook niet om even bij de Sale-artikelen te kijken!

Foto: © Bever