Vaderdag: cadeautips voor sportieve vaders

Heb je nog geen cadeau voor vaderdag? Dan kun je onderstaande cadeautips vast wel goed gebruiken: 19 juni is het namelijk al zover. Maar geen zorgen, wij hebben de leukste vaderdagcadeaus voor sportieve vaders al gevonden.

1.   Cadeautip: samen er op uit

Vaderdag activiteit cadeauDenk je aan een vaderdagcadeau, dan denk je al snel aan spullen. Maar samen op avontuur kan net zo leuk of zelfs leuker zijn! Plan bijvoorbeeld een leuke wandeling, ga samen wadlopen, naar de klimwand, op kano-avontuur of een middagje mountainbiken. Zo is je cadeau niet alleen origineel, maar ook hartstikke leuk – óók voor jezelf!

2.   Zakmes: Victorinox Swiss Army Knife

Victorinox Swiss Army KnifeMet een goed zakmes maak je elke vader blij, helemaal als hij het avontuurlijke type is. Onze aanrader is het Swiss Army Knife van Victorinox, een echte klassieker waarmee je vaderlief ongetwijfeld tevreden stelt.

Heeft je vader al een Zwitsers zakmes? Dan is een multitool van Gerber of Leatherman ook een optie!

3.   Stanley Classic Thermosfles

Stanley Classic ThermosflesEen thermosfles is een absolute must in het arsenaal van elke sport- of outdoorliefhebber. Het is daarom een erg leuk, handig en origineel vaderdagcadeau. Je hebt keuze uit verschillende thermosflessen, maar onze favorieten zijn de klassieke modellen van Stanley.

4.   Polar Ignite 2 Sportwatch

Polar Ignite 2 SportwatchFitness- en sporthorloges zijn razend populair, en niet zonder goede reden. Niet alleen maken ze het sporten leuker, effectiever en inzichtelijker, ook tracken ze de slaap, hartslag en tal van andere zaken. Een sporthorloge, de Polar Ignite 2 bijvoorbeeld, is daarom absoluut een leuk (en kostbaar) vaderdagcadeau!

5.   Massageset: minder spierpijn na het sporten

Massageset: minder spierpijn na het sportenJe vader wil het misschien niet toegeven, maar waarschijnlijk vraagt het sporten steeds meer van zijn lichaam. Met een massageset doe je hem dan ook een groot plezier! Hiermee rolt hij zijn spieren na het sporten uit en heeft hij minder spierpijn.

Een andere, duurdere optie is een zogenaamde massage gun:

6.   Buff

Buff sjaal cadeauOf je nu gaat skiën, wandelen of fietsen, met een Buff kan je altijd uit de voeten. Dit maakt een Buff een veelzijdig cadeau.

Dat gezegd, de uitdaging zit ‘m vooral in het vinden van de juiste kleur Buff.

7.   Sportvoeding

pakket met sportvoedingDe tijden van sporten met een zakje boterhammen in de rugzak lijken voorgoed voorbij. Trailmix, gelletjes en sportdrankjes zijn tegenwoordig je van het. Hier kun je natuurlijk op inspelen door een pakket met sportvoeding als vaderdag cadeau te geven.

8. Tijdschrift abonnement

Vaderdag Tijdschrift abonnementMet een abonnement op je vaders favoriete tijdschrift zit je altijd goed. Welk tijdschrift je kiest hangt natuurlijk af van welke sporten of hobby’s je vader het liefst beoefend of kijkt: