Gearshare – hét deelplatform voor buitensportmaterialen

Heb jij ook zo ontzettend veel outdoormaterialen verzameld, die je meestal maar een paar keer per jaar gebruikt? Zonde! Laat die stoffige tenten, ongebruikte slaapzakken, verwaarloosde wandelrugzakken en wintersportuitrusting nu hun ware potentie benutten. Met Gearshare, het Nederlandse platform voor het delen van outdoorspullen, breng je avontuurlijke geesten én duurzaamheid samen.

Jouw passie voor outdoor delen zonder je bankrekening nog verder te plunderen, of het milieu nog meer te belasten. Bovendien is Gearshare meer dan huren alleen. Het is ook een bruisende community waar gelijkgestemde avonturiers elkaar ontmoeten, ervaringen delen en samen de schoonheid van de natuur beleven.

De voordelen van Gearshare

 • Kostenbesparend
  Huur je spullen via Gearshare in plaats van ze zelf te kopen, bespaar je een hoop geld.
 • Milieuvriendelijk
  Door spullen te delen, verminderen we samen afval en dragen we bij aan een duurzame toekomst.
 • Uitproberen
  Ben je nog niet zeker welke uitrusting het beste bij je past? Op Gearshare kun je verschillende spullen uitproberen voordat je ze zelf koopt.
 • Community
  Gearshare is meer dan alleen een platform om spullen te huren. Het is ook een community van gelijkgestemden waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten en ervaringen mee kunt delen.

Simpel, veilig en gebruiksvriendelijk

Outdoorspullen huren is heel eenvoudig op Gearshare. Maak er gewoon een account aan, zoek naar de gewenste spullen, reserveer online en haal ze op bij de verhuurder. Gearshare werkt met een verzekering, dus je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte schade.

Avontuur voor iedereen

Gearshare is een unieke en waardevolle toevoeging aan de Nederlandse outdoor scene. Het platform biedt een duurzame, voordelige en leuke manier om outdoorspullen te huren en te delen. Ben je op zoek naar een avontuurlijke en milieubewuste manier om je vrije tijd door te brengen? Dan is Gearshare zeker het bekijken waard. Het deelplatform is nog maar een paar jaar geleden begonnen, maar de ambities zijn groot. Het platform breidt zich nog steeds verder uit met nieuwe leden en outdoorspullen. Het is de bedoeling dat het te zijner tijd ook in andere landen wordt gelanceerd.

Meer buitensport & outdoor nieuws

a man in an orange jacket and shorts running on a trail in the woods

Bever geeft buitensportkleding een tweede leven

Stel, je hebt een fleece trui die je niet meer draagt, of een wandelbroek die al veel te lang in de kast hangt. Wat doe je ermee? Weggeven? Weggooien? Bever, de bekende Nederlandse keten van outdoorwinkels, biedt nu een duurzaam alternatief: ze kopen je gebruikte buitensportkleding terug.
Bergfreunde overgenomen door Decathlon: Wat betekent dit voor outdoorliefhebbers?

Bergfreunde overgenomen door Decathlon: Wat betekent dit voor outdoorliefhebbers?

De overname van Bergfreunde door Decathlon, die onlangs is afgerond, is een belangrijke ontwikkeling in de outdoorwereld. De Franse sportgigant wil met de overname een sterkere positie innemen in de premium outdoor-markt, waar Bergfreunde een gevestigde naam is met een sterke reputatie. Wat betekent deze overname voor outdoorliefhebbers?
Rab duurzaamheid label informaie

Rab geeft het goede voorbeeld met duurzaamheidslabel

Duurzaamheid: we kunnen er gewoon niet meer omheen. Daarom worden we ook constant gestimuleerd om groener te leven en duurzamere keuzes te maken. Rab, een van de outdoormerken die op dit gebied een voorbeeldfunctie innemen, komt met een ‘voedingsetiket’ voor duurzaamheid. Je ziet bij Rab buitensportkleding voortaan precies welke materialen zijn gebruikt.