1. Home
  2. >
  3. Nieuws
  4. >
  5. Outdoor- en buitensportmaterialen
  6. >
  7. Tijdelijk gratis onderdelen voor Primus branders

Tijdelijk gratis onderdelen voor Primus branders

Voor menig avonturier is een goed gasbrandertje van absoluut levensbelang. Daarom levert Primus, een Zweedse fabrikant van outdoor branders, voor heel februari en maart gratis onderdelen voor haar gasbranders. Dit allemaal in het kader van duurzaamheid. Door gratis onderdelen te verstrekken kunnen gebruikers hun eigen Primus gasbrander onderhouden of zelfs repareren. 

Duurzaamheid

Hoe dit duurzaam is? Heel simpel. Dankzij de gratis onderdelen hoeven mensen hun huidige gasbrander minder snel te vervangen. Dit bespaart op den duur materialen. Daarnaast scheelt het ook gebruikers een hoop geld. 

Primus branders onderdelen

Patagonia-esque?

Ergens doet de actie van Primus denken aan de diverse initiatieven van Patagonia. Patagonia stimuleert dragers van hun kleding vooral niet nieuwe producten te kopen, maar in plaats daarvan hun versleten Patagonia-kleding te laten repareren. Bovendien doneerde het merk vorig jaar al haar opbrengen van Black Friday aan duurzame goede doelen. 

Brander repareren

Met deze actie hoopt Primus gebruikers te stimuleren om hun defecte of 0ude gasbranders te repareren. Zo’n reparatie klinkt ergens vrij ingewikkeld. Daarom heeft Primus een uitgebreide troubleshoot guide op haar website én een handig filmpje op haar YouTube-kanaal. 

Februari en maart

Helaas is deze aanbieding tijdelijk van aard. Alleen in de maanden februari en maart zijn onderdelen gratis verkrijgbaar. Deze vraag je aan met behulp van dit aanvraagformulier. Vervolgens neemt de Primus klantenservice je aanvraag in behandeling. Na deze periode zijn vervangende onderdelen voor Primus branders natuurlijk ook verkrijgbaar, alleen niet meer gratis. 

Meer buitensport & outdoor nieuws

Matador Freefly16 rugzak

Freefly16 Packable Backpack van Matador: een rugzak die in je broekzak past

Een rugzak die je in broekzak past, dat hoor je niet vaak. De Freefly 16 Packable Backpack is een dagrugzak die je binnen luttele seconden omvormt tot een klein pakketje. Hiermee is de Matador rugzak ideaal als dagrugzak voor op vakantie of in andere situaties waar het gemakkelijk meenemen van een extra rugzak uitkomst biedt. 
Superfeet Adapt Run inlegzooltjes

Superfeet introduceert Adapt Run inlegzooltjes

Het Amerikaanse Superfeet, een van de toonaangevende merken op gebied van inlegzolen, introduceert de nieuwe Adapt Run inlegzolen. Deze inlegzooltjes zijn volgens Superfeet speciaal bedoeld voor hardlopers en trailrunners. Ze zijn ontwikkeld met de modernste technieken en technologieën.