Tijdelijk gratis onderdelen voor Primus branders

Voor menig avonturier is een goed gasbrandertje van absoluut levensbelang. Daarom levert Primus, een Zweedse fabrikant van outdoor branders, voor heel februari en maart gratis onderdelen voor haar gasbranders. Dit allemaal in het kader van duurzaamheid. Door gratis onderdelen te verstrekken kunnen gebruikers hun eigen Primus gasbrander onderhouden of zelfs repareren. 

Duurzaamheid

Hoe dit duurzaam is? Heel simpel. Dankzij de gratis onderdelen hoeven mensen hun huidige gasbrander minder snel te vervangen. Dit bespaart op den duur materialen. Daarnaast scheelt het ook gebruikers een hoop geld. 

Primus branders onderdelen

Patagonia-esque?

Ergens doet de actie van Primus denken aan de diverse initiatieven van Patagonia. Patagonia stimuleert dragers van hun kleding vooral niet nieuwe producten te kopen, maar in plaats daarvan hun versleten Patagonia-kleding te laten repareren. Bovendien doneerde het merk vorig jaar al haar opbrengen van Black Friday aan duurzame goede doelen. 

Brander repareren

Met deze actie hoopt Primus gebruikers te stimuleren om hun defecte of 0ude gasbranders te repareren. Zo’n reparatie klinkt ergens vrij ingewikkeld. Daarom heeft Primus een uitgebreide troubleshoot guide op haar website én een handig filmpje op haar YouTube-kanaal. 

Februari en maart

Helaas is deze aanbieding tijdelijk van aard. Alleen in de maanden februari en maart zijn onderdelen gratis verkrijgbaar. Deze vraag je aan met behulp van dit aanvraagformulier. Vervolgens neemt de Primus klantenservice je aanvraag in behandeling. Na deze periode zijn vervangende onderdelen voor Primus branders natuurlijk ook verkrijgbaar, alleen niet meer gratis.