Superfeet introduceert Adapt Run inlegzooltjes

Het Amerikaanse Superfeet, een van de toonaangevende merken op gebied van inlegzolen, introduceert de nieuwe Adapt Run inlegzolen. Deze inlegzooltjes zijn volgens Superfeet speciaal bedoeld voor hardlopers en trailrunners. Ze zijn ontwikkeld met de modernste technieken en technologieën. 

Zacht en flexibel

De zooltjes van Superfeet zijn misschien wel de populairste inlegzolen wereldwijd. Ze staan bekend als stevig en robuust en zijn daarmee ideaal voor gewone schoenen en wandelschoenen. Helaas zijn de ‘standaard’ zolen van Superfeet hierdoor minder geschikt voor hardlopen en trailrunnen, waar het juist fijn is als de zool wat zachter is. 

Dat is precies waar deze Adapt Run inlegzolen uitkomst bieden. Vergeleken met andere Superfeet-zooltjes zijn deze nieuwe een stuk zachter en flexibeler. Hierdoor zorgen ze voor meer comfort, betere demping, minder vermoeidheid in de voeten en voorkomen ze blessures. 

Superfeet Adapt Run inlegzolen hardlopen

Positieve reviews 

Ondanks het feit dat de zooltjes pas onlangs beschikbaar zijn gekomen, zijn er nu al tal van positieve reviews te vinden. Opvallend genoeg komen deze vooral van trailrunners die met de standaard zolen in hun trailschoen al snel last krijgen van hun voeten – met name tijdens lange lopen. Deze nieuwe zolen van Superfoot verhogen het comfort en zorgen voor minder pijntjes en vermoeidheid. 

Verschillende uitvoeringen

De Adapt Run inlegzooltjes zijn onder anderen bij Bever en bij Zwerfkei te koop. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er naast de standaard ‘Run Comfort’ zolen ook dunnere ‘Run Comfort Thin’ zooltjes die speciaal voor smalle schoenen zijn ontwikkeld. 

Over Superfeet

Superfeet is allesbehalve een onbekende naam in de outdoorwereld. Het Amerikaanse bedrijf maakt al meer dan 40 jaar hoogwaardige inlegzolen voor wandelaars, hardlopers en andere actievelingen.

Superfeet Adapt Run