Royal Robbins kleding met 50% korting

Op zoek naar voordelige outdoorkleding van uitstekende kwaliteit? Dan kun je nu je kans grijpen bij Bever. Nederlands grootste buitensportspecialist biedt een groot deel van haar Royal Robbins assortiment aan voor half geld.

Royal Robbins is misschien niet een van de bekendste, maar wel een van de meest legendarische merken in de buitensport. En Royal Robbins was ook een minstens zo legendarische persoonlijkheid, die heel wat eerstbeklimmingen op zijn naam heeft staan. amen met zijn vrouw Liz richtte hij in de jaren 60 zijn kledingmerk op, dat ook nu nog tot de internationale topmerken behoort. De buitensportkleding van Royal Robbins is daarnaast ook prima als vrijetijdskleding of als casual kleding op het werk te dragen. Dus als je iets moois zoekt, sla dan nu je slag bij Bever en profiteer ook van de 50% korting op een groot deel van de Royal Robbins collectie!

Meer buitensport & outdoor nieuws

Bever 45 jaar

Bever viert haar 45-jarige verjaardag

Buiten begint bij Bever – en dat al 45 jaar! De bekende Nederlandse outdoorzaak Bever viert dit jaar haar 45 jarige verjaardag.  De eerste Bever opende in 1977 in Den Haag haar deuren. Waar je toentertijd vooral kleine, lichtgewicht outdoorspullen bij de outdoorspecialist kon kopen, kun je tegenwoordig voor nagenoeg alles wat je voor je
korting Bever Sport

Korting tot 250 euro voor Bever Buitenvrienden

Als buitenmens heb je vast wel eens van Bever gehoord. Want ‘buiten begint bij Bever’, zoals ze zelf zeggen. Bever is Nederlands grootste retailorganisatie op het gebied van kampeer- en outdoorspullen. Van sok tot bergschoen, van zonnebril tot donsjas en van lippenbalsem tot trekkingrugzak. In de winkels en webshop van Bever vind je echt nagenoeg
Nomad sample sale november 10`9

Nomad Sample Sale 2019

De november editie van de Nomad Sample Sale komt eraan. Dit is dé gelegenheid om voordelig leuke buitensportspullen op de kop te tikken. En dan nog wel van nagenoeg Nederlands enige producent van outdoorartikelen.