Haglöfs Micro Nordic Down Hood: lekker warm en waterproof donsjack

De Micro Nordic Down Hood is nieuw in de najaarscollectie van outdoorspecialist Haglöfs. Het betreft een ultralichte donsjas met een vulling van een uiterst hoogwaardig dons. Dat dons houd je niet alleen lekker warm, het blijft ook onder vochtige omstandigheden goed isoleren.

Superisolerend H Gold Dons

Het superisolerende ‘H Gold Dons’ houdt je volgens Haglöfs onder alle winterse omstandigheden heerlijk warm. Haglöfs zegt dat het ingenieuze, synthetische materiaal de eigenschappen van natuurdons met een perfecte vochtregulering combineert. Het dons is DWR-behandeld. Daardoor is het H Gold Dons zelfs zo waterproof dat de vulling ook onder zeer natte omstandigheden tot meer dan drie dagen droog blijft. Daardoor kun je met dit nieuwe lichtgewicht donsjack ook tijdens meerdaagse tochten lekker warm blijven. De buitenzijde van het  Micro Nordic Down Hood jack is vervaardigd van Bluesign Approved 20D Polyamide. Dit sterke, slijtvaste materiaal is fluorcarbonvrij en heeft ook een waterafstotende behandeling ondergaan. Het biedt naar eigen zeggen een perfecte balans tussen zachtheid en duurzaamheid.

Haglöfs Micro Nordic Down Hood donsjas lichtgewicht dames

Heren- en damesuitvoering

De twee steekzakken zijn afsluitbaar met een rits. Verder heeft de herenuitvoering van het Haglöfs Micro Nordic Down Hood jack een borstzakje met met rits voor bijvoorbeeld een sportreep, smartphone of GPS. De elastische capuchon en zoom beschermen ook het hoofd tegen de elementen. De herenuitvoering van de Haglöfs Micro Nordic Down Hood is verkrijgbaar in de kleuren True Black, Autumn Leaves, Dale Red en Nordic Blue voor heren. De damesuitvoering wordt aangeboden in de kleuren Frost Blue, Tarn Blue, Concrete en Scarlet Red. De consumentenadviesprijs bedraagt € 249,95

donsjack lichgtgewicht Haglöfs Micro Nordic Down Hood waterdicht waterafstotend warm hren dames