1. Home
  2. >
  3. Nieuws
  4. >
  5. Kleding & Schoenen
  6. >
  7. Haglöfs Micro Nordic Down Hood: lekker warm en waterproof donsjack

Haglöfs Micro Nordic Down Hood: lekker warm en waterproof donsjack

De Micro Nordic Down Hood is nieuw in de najaarscollectie van outdoorspecialist Haglöfs. Het betreft een ultralichte donsjas met een vulling van een uiterst hoogwaardig dons. Dat dons houd je niet alleen lekker warm, het blijft ook onder vochtige omstandigheden goed isoleren.

Superisolerend H Gold Dons

Het superisolerende ‘H Gold Dons’ houdt je volgens Haglöfs onder alle winterse omstandigheden heerlijk warm. Haglöfs zegt dat het ingenieuze, synthetische materiaal de eigenschappen van natuurdons met een perfecte vochtregulering combineert. Het dons is DWR-behandeld. Daardoor is het H Gold Dons zelfs zo waterproof dat de vulling ook onder zeer natte omstandigheden tot meer dan drie dagen droog blijft. Daardoor kun je met dit nieuwe lichtgewicht donsjack ook tijdens meerdaagse tochten lekker warm blijven. De buitenzijde van het  Micro Nordic Down Hood jack is vervaardigd van Bluesign Approved 20D Polyamide. Dit sterke, slijtvaste materiaal is fluorcarbonvrij en heeft ook een waterafstotende behandeling ondergaan. Het biedt naar eigen zeggen een perfecte balans tussen zachtheid en duurzaamheid.

Haglöfs Micro Nordic Down Hood donsjas lichtgewicht dames

Heren- en damesuitvoering

De twee steekzakken zijn afsluitbaar met een rits. Verder heeft de herenuitvoering van het Haglöfs Micro Nordic Down Hood jack een borstzakje met met rits voor bijvoorbeeld een sportreep, smartphone of GPS. De elastische capuchon en zoom beschermen ook het hoofd tegen de elementen. De herenuitvoering van de Haglöfs Micro Nordic Down Hood is verkrijgbaar in de kleuren True Black, Autumn Leaves, Dale Red en Nordic Blue voor heren. De damesuitvoering wordt aangeboden in de kleuren Frost Blue, Tarn Blue, Concrete en Scarlet Red. De consumentenadviesprijs bedraagt € 249,95

donsjack lichgtgewicht Haglöfs Micro Nordic Down Hood waterdicht waterafstotend warm hren dames

Meer buitensport & outdoor nieuws

The North Face Flight Vectiv trailrunschoenen

Vectiv trailrunschoenen van The North Face met revolutionaire zooltechnologie

The North Face introduceert de innovatieve Vectiv trailrunschoenen. Er ging een flinke ontwikkelings- en testperiode aan de introductie vooraf. Het Amerikaanse merk besteedde maar liefst twee jaar aan onderzoek en ontwikkeling van de nieuwe trailrunschoenen, en liet ze onder anderen meer dan 10.000 kilometer testen door ervaren atleten.
Haglöfs L.I.M Crown Jacket

Less is more: Haglöfs L.I.M Crown Jacket

Dit nieuwe outdoorjack heeft Haglöfs speciaal ontwikkeld voor snelle trektochten en intensieve outdooractiviteiten. Het L.I.M Crown Jack biedt een bijzonder hoog ademend vermogen en ook veel comfort en bescherming. Daardoor is deze nieuwe jas van Haglöfs uitermate goed geschikt voor veeleisende buitensportliefhebbers die regelmatig aan snelle trektochten en andere intensieve activiteiten doen.